Praktijken en Affiliates

Bent u therapeut of heeft u een eigen praktijk of bedrijf en denkt u erover om gebruik te gaan maken van het oefenplatform? 

 
Welkom bij de informatiepagina voor praktijken van Motius.nl…zorg voor beweging!

Op de home pagina heeft u alles kunnen lezen over hoe het platform werkt voor de cliënt / gebruiker en heeft u een eerste indruk kunnen krijgen hoe het platform eruit ziet. 

Als u als therapeut met uw praktijk de mogelijkheid wilt hebben om uw cliënten gebruik te kunnen laten maken van het oefenplatform dan heeft u twee mogelijkheden om dit te doen.
 1. uw praktijk sluit zelf een maandabonnement af waarmee u uw cliënten gratis gebruik kan laten maken van het oefenplatform!
  • u kiest hieronder het abonnement wat aansluit bij de grootte van uw praktijk.
  • uw praktijk betaald een vast bedrag per maand, afhankelijk van het aantal medewerkers in uw praktijk (maandelijks opzegbaar).
  • u krijgt een code waarmee uw cliënt gratis van het oefenplatform gebruik kan maken, ongelimiteerd.
  • uw cliënt logt gemakkelijk in via de rode button op de Home page van Motius.nl en maakt met deze kortingscode een eigen GRATIS account aan.
 2. uw praktijk wordt affiliate partner en uw cliënten betalen zelf voor hun maandabonnement.
  • u meld zich hieronder aan als affiliate partner (kostenloos).
  • Motius gaat uw aanvraag bekijken en er is een kort contact met verdere uitleg over de exacte werking, commissie regeling etc.
  • eenmaal aangesloten verwijst u indien er oefeningen gewenst zijn uw cliënt naar de Homepage van Motius.nl. Dit doet u via uw persoonlijke link die u bijvoorbeeld op uw eigen website zet.
  • uw cliënt logt gemakkelijk in via de rode button op de Homepage van Motius.nl en sluit vervolgens zelf een betaald maandabonnement af.
  • omdat het uw cliënt is ontvangt u een vergoeding, dit gaat geheel automatisch. 

NU: 14 DAGEN GRATIS OP PROEF!

Zodat u rustig kunt kijken of het platform iets voor u is. Als u tevreden bent dan doet u niets en loopt het proefabonnement vanzelf over in een maandabonnement en ontvangt u tevens de code waarmee uw cliënten gratis kunnen inloggen op het platform of u kunt besluiten om met een affiliate partnership verder te gaan. 
Bent u niet tevreden dan zegt u op door binnen de proefperiode simpel een mail te sturen naar Motius. 
Wilt u eerst wat meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier.